Παράδοση εντός Αττικής

Για αποστολές που αφορούν την Αττική (βλέπε χάρτη) και για παραγγελίες άνω των 500,00€ πλέον του Φ.Π.Α. 24%, τα μεταφορικά είναι δωρεάν και η παράδοση γίνεται με δικά μας μεταφορικά μέσα τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί την εταιρεία μας. Σε όλες τις παραγγελίες, οι παραδόσεις θα γίνονται κατόπιν συνεννόησης (εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται άμεσα διαθέσιμα) με εκπρόσωπο της εταιρείας μας.

Για αποστολές που αφορούν περιοχές της Αττικής ( βλέπε χάρτη ) και για ποσά κάτω των 500,00€ πλέον του Φ.Π.Α. 24%, το κόστος των μεταφορικών είναι 10,00€ – 20,00€ ανάλογα την περιοχή. Οι αποστολές γίνονται είτε με courier είτε με δικά μας μέσα. Για αποστολή είτε με Courier είτε με δικά μας μέσα, το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται και ενημερώνεστε τηλεφωνικώς.

 • Η δωρεάν παράδοση για εκτός Αττικής παραγγελίες είναι μέχρι την μεταφορική εταιρεία.

Παράδοση για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για αποστολές που αφορούν περιοχές εκτός Αττικής (επαρχία) με κόστος παραγγελίας κάτω από 50€, η αποστολή μπορεί να γίνει με Courier ή με μεταφορική εταιρεία.

COURIER: Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται και ενημερώνεστε τηλεφωνικώς.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ: Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται από την μεταφορική εταιρεία και γίνεται η πληρωμή τους πριν την ώρα της παραλαβής των προϊόντων. Το κόστος της παραγγελίας σας θα πρέπει να καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να αποσταλεί η παραγγελία σας (βλέπε τρόποι πληρωμής).
Για αποστολές που αφορούν περιοχές εκτός Αττικής (επαρχία), με κόστος παραγγελίας πάνω από 1.000€, η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία και τα μεταφορικά είναι Δωρεάν. Το κόστος της παραγγελίας σας θα πρέπει να καταβληθεί σε τραπεζικό λογαριασμό και μετά να αποσταλεί η παραγγελία σας (βλέπε τρόποι πληρωμής). Αν η αποστολή γίνει με Courier, τα μεταφορικά υπολογίζονται και ενημερώνεστε τηλεφωνικώς.

Παραλαβή από το κατάστημα

Για όλες τις παραγγελίες υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής αποκλειστικά από το κατάστημα της Καισαριανής (Πανιωνίου 20). Με αυτό τον τρόπο, κάνετε τις παραγγελίες σας με τις προνομιακές τιμές σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, που μόνο μέσω του website μπορείτε να βρείτε ενώ ταυτόχρονα μας δίνετε τη χαρά να σας γνωρίσουμε από κοντά. 
Η παραλαβή από το κατάστημα ισχύει μόνο για τα προϊόντα που έχετε προσθέσει στην παραγγελία σας ηλεκτρονικά.
Για την παραλαβή της παραγγελία σας, σας ενημερώνουμε μέσω email ώστε να έρθετε να παραλάβετε χωρίς καμία καθυστέρηση, τη μέρα & ώρα που επιθυμείτε.

Τρόποι πληρωμής

• Με πιστωτική κάρτα : Πληρώστε άμεσα την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα.

• Αντικαταβολή : Πληρώστε το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας στην πόρτα σας.

• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό : Εξοφλήστε το κόστος της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς (αναγράφοντας το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας – η κατάθεση ενδέχεται να επιβαρυνθεί με έξοδα).

 • Πειραιώς Bank
 • Αριθμός λογαριασμού όψεως: 5094092823281
 • ΙΒΑΝ: GR25 0172 0940 0050 9409 2823 281
 • Δικαιούχος: Μαρίνα Κόβρα του Διονύση
 • Σημείωση: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
 • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
 • Αριθμός λογαριασμού όψεως: 09500244570
 • IBAN: GR58 0110 0950 0000 0950 0244 570
 • Δικαιούχος: Μαρίνα Κόβρα του Διονύση
 • Σημείωση: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.
 • ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΥΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ (Β2Β)

Αποστολή προϊόντων

Εμείς αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε τα προϊόντα σε αρίστη κατάσταση στο μεταφορέα , η υπογραφή του οποίου στο διπλότυπο παράδοσης παραλαβής, αποδεικνύει την παράδοση της παραγγελίας Η εταιρία μας ουδεμιά ευθύνη φέρει για προϊόντα που έχουν παραδοθεί σε courier/ μεταφορική εταιρία και καταστραφούν και την ευθύνη την φέρει ο μεταφορέας.