Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι συνεργασίας

Tο www.hidea.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης διαφημιστικών προϊόντων και υπηρεσιών. Οι παραγγελίες θα πρέπει να αποστέλλονται μέσω του ιστοτόπου www.hidea.gr που δημιούργησε η ατομική επιχείρηση ’’ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΒΡΑ’’ και που εδρεύει στην Καισαριανή Αττικής, Πανιωνίου 20 & Κοιμίσεως θεοτόκου 42 και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 158048787 τηλ.: 210 57 13 702 και 210 57 13 798. Η πολιτική της HIDEA είναι οι ηλεκτρονικές πωλήσεις να ελέγχονται πλήρως από ανθρώπινο δυναμικό διασφαλίζοντας έτσι τόσο την ποιότητα υπηρεσιών και εμπορευμάτων όσο και την διασφάλιση ορθών χρεώσεων και πάντα με την συγκατάθεση του πελάτη. Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα HIDEA το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hidea.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση.Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό. Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά τις συναλλαγές μέσω του κόμβου www.hidea.grΟποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από το www.hidea.gr εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. 

Όροι και προϋποθέσεις Πωλήσεων

Παραγγελίες 

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται μέσω της διαδικασίας του καλαθιού αγοράς που υπάρχει στον ιστότοπο www.hidea.gr ( με αποστολή των πλήρη στοιχείων σας ). Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές. Σχετική ενημέρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται αυτόματα και στα συστήματα του www.hidea.gr . Αντίγραφο της παραγγελία σας αποστέλλεται αυτόματα ή με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας και με την ηλεκτρονική υπογραφή του υπαλλήλου που έχει αναλάβει την παραγγελία. Για παραγγελίες ατύπωτων προϊόντων μέχρι 300,00€ υπάρχει έξτρα αυτόματη χρέωση της τάξεως των 15,00€ που είναι τα έξοδα διαχείρησης παραγγελίας. 

Δείγματα 

1. Οι παραγγελίες των δειγμάτων θα πρέπει να γίνονται μόνο μέσω του ιστότοπου www.hidea.gr

2. α) Τα ψηφιακά δείγματα ( visual ) αποστέλλονται στον πελάτη πριν την εκτύπωση για έγκριση. Το λογότυπο προσαρμόζεται πάνω στο προϊόν για τυχόν ορθογραφικά λάθη, τη θέση της εκτύπωσης και όχι για την διάσταση του. 

2. β) Υπάρχει δυνατότητα εκτυπωμένου δείγματος με την ανάλογη χρέωση στην περίπτωση που επιθυμείτε να δείτε το πραγματικό μέγεθος του λογοτύπου πάνω στο προϊόν. 

Πριν την αποστολή Παραγγελίας λάβατε γνώση των εξής στοιχείων

Στις αναγραφόμενες τιμές πώλησης δεν περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του www.hidea.gr , τα μεταφορικά έξοδα, οι εκτυπώσεις κλπ.Οι διάφορες προσφορές καθώς και όλες οι τιμές των προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.Όλες οι τιμές αναφέρονται σε ποσότητα κιβωτίου και άνω.

  • Για μικρότερη ποσότητα ζητήστε μας προσφορά!

Σημαντικό

Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο www.hidea.gr ενδέχεται να παρουσιάζουν κάποιες αλλαγές στο σχήμα ή στο χρώμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Με την αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.Παρακαλούμε σημειώστε τον αριθμό παραγγελίας σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας, Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 21057 13 702 και 210 57 13 798 ή με αποστολή στο e-mail info@hidea.gr

Σημαντικό

Οι τιμές έχουν ισχύ από 01/02/2017. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής όλων των τιμών, χωρίς προειδοποίηση, λόγω συναλλαγματικών διακυμάνσεων ή τυπογραφικών σφαλμάτων.

Ακύρωση παραγγελίας

Για παραγγελίες που ήδη έχουν δοθεί και εγκριθεί δεν είναι δυνατόν να ακυρωθούν εκτός αν δεν έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή οι διαδικασίες εκτύπωσης, χάραξης κλπ. Ο υπεύθυνος πωλητής της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές που έχετε και για τις πιθανές επιβαρύνσεις ( έξοδα εισαγωγής, εκτελωνισμού κλπ. )

Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hidea.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων – υπηρεσιών , αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο ( π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις ), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hidea.gr δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

Προστασία προσωπικών δεδομένων 

Σας ενημερώνουμε ότι όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.hidea.gr ή όταν προβαίνετε σε αγορές, είναι απαραίτητο να παρέχετε ορισμένες πληροφορίες που σχετίζονται με Προσωπικά Δεδομένα, οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας αυτομάτως και θα ενσωματωθούν σε αυτοματοποιημένα αρχεία, τα οποία το www.hidea.gr τυγχάνει Υπεύθυνος Επεξεργασίας. Η συλλογή και η αυτοματοποιημένη επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων έχει σαν σκοπό την καταγραφή της συμβατικής σχέσης με το www.hidea.gr , τον έλεγχο, βελτίωση και προσαρμογή σε προτιμήσεις και επιλογές σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες και την αποστολή με ηλεκτρονικά ή παραδοσιακά μέσα διοικητικών, τεχνολογικών, οργανωτικών και / ή εμπορικών πληροφοριών για προϊόντα και υπηρεσίες του www.hidea.gr . 

Το www.hidea.gr δεσμεύεται ότι δεν μεταβιβάζει Προσωπικά Δεδομένα σε εταιρείες ή ατομικές επιχειρήσεις εγκατεστημένες στην Ελλάδα ή σε άλλες χώρες του εξωτερικού για κανένα λόγο χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεσή σας. Χρησιμοποιεί τα στοιχεία σας μόνο για δική του χρήση και με τη σύμφωνη γνώμη σας για να σας ενημερώνει για τυχόν νέα προϊόντα, προσφορές κλπ. 

To www.hidea.gr εγγυάται την εμπιστευτικότητα των Προσωπικών Δεδομένων, ωστόσο το www.hidea.gr μπορεί να αποκαλύψει στις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές Προσωπικά Δεδομένα ή οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες που κατέχει ή είναι προσβάσιμες μέσω των συστημάτων της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από κάποια εφαρμοστέα διάταξη νόμου. 

Το www.hidea.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου.

To www.hidea.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία. Δίδεται δε πάντοτε στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης διαφημιστικών μηνυμάτων. Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.Για την επίλυση κάθε διαφοράς από την παρούσα πώληση αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια Αθηνών. 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ 

Αυτή η ιστοσελίδα είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της HIDEA. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, περιεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της HIDEA και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της HIDEA ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τη HIDEA ή και το διαδικτυακό της τόπο ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της HIDEA και του www.hidea.gr και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, Κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.hidea.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.
 
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της HIDEA για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, υπηρεσίες, τιμοκαταλόγους κλπ., είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου www.hidea.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η ιστοσελίδα www.hidea.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένοι σε κάποια υπηρεσία της HIDEA τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.hidea.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997